dinsdag 27 juni 2017

Zomer

De zomer is begonnen en mijn koffiedame heeft 5 dagen aan de weg staan lonken, met als resultaat 2 klanten en 1 vrouw met, laten we zeggen, een simpele geest, die om een vuurtje vroeg, omdat ze een pakje shag op straat had gevonden. Daar heb ik maar geen geld voor gevraagd. Het erf en terras zien er beeldig uit met bloeiende planten, daar ligt het niet aan volgens mij. Er zijn zat fietsers, maar die rusten liever uit op de bankjes aan de Zaan met hun eigen thermosfles, de knierten! Kortom Uitermate Teleurstellend. Dit is het derde jaar en het idee was leuk, maar als er niemand komt gooi ik de theedoek in de ring en geef ik de koffiekan aan Maarten, een pijp heeft ie al.

Tibbe (de kater) heeft zijn 3e kikker al gevangen en volgens mij de laatste opgegeten, want hij zat te smakken en te kwijlen, echt smerig. De rest van de dag was hij een beetje tam en keek ons ongelukkig aan, dus ik hoop dat hij ervan geleerd heeft.

Nu moet ik de deur uit, een gitaar bekijken die ik op Marktplaats heb gezien, wordt vervolgd.....

Ik heb 'm gekocht! Mijn leraar had me wat tips gegeven waar ik op moest letten. Je weet helemaal niet wat voor iemand de verkoper is, maar ik was aangenaam verrast; een hele aardige jongen van rond de dertig, schat ik. Ik vertrouwde hem meteen. Nu sta ik erom bekend dat ik mensen gauw vertrouw, dus ik hoop dat mijn gevoel goed was. Hij had er nieuwe snaren op gezet en behalve wat kleine lakbeschadigingen ziet de gitaar er nog goed uit. Hij heeft even voor mij gespeeld, hartstikke mooi. Hij is iets groter dan mijn oude en een betere kwaliteit. Ik ben er erg blij mee, ik hoop dat mijn leraar hem ook goedkeurt. Ik ga er lekker op trainen.

Daarna heb ik nog wat bloesjes voor manlief gekocht, omdat ik hem ook iets gun en hij zichzelf geen tijd gunt om kleren te kopen.

Prettig weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten